Linia instituţională pentru informare: 022 881 255

Necrolog- Valeriu Gînju

Publicat la:Joi, 05/04/2023 - 12:40

Conducerea şi întreaga echipă a Agenției Relații Funciare și Cadastru îşi exprimă profundul regret în legătură cu trecerea în nefiinţă a domnului Valeriu Gînju, unul din oamenii cheie în domeniul cadastrului din Republica Moldova.

 

În cadrul Agenției Relații Funciare și Cadastru și primului Proiect Cadastru, domnul Gînju a fost unul din specialiștii valoroși, care a contribuit la dezvoltarea sistemului unificat de înregistrare a bunurilor imobile, crearea cadrului normativ pentru realizarea sistemului informaţional al Registrului bunurilor imobile și asigurarea sustenabilităţii instituţionale a sistemului cadastral.

 

Profesionalismul, onestitatea, decența și receptivitatea l-au caracterizat pe dl Valeriu Gînju în viața de zi cu zi. Aceste calități vor rămâne pentru totdeauna în amintirea colegilor, care l-au cunoscut și au lucrat alături de Dumnealui.

 

Cu toții ne vom aminti cu respect de domnul Gînju și va rămâne în memoria noastră ca un profesionist de valoare, dedicat și pasionat de munca sa, care a adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea domeniului cadastrului din țara noastră.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!